Belbuda Ingatlan

Budán eladó lakások

Megosztás közösségi portálokon:

Kedvencem Nyomtatás

Ár: 29.900.000 HUF Azonosító(ID): 1230
Alapadatok:
Elhelyezkedés: Budapest XVI. kerület
Metró utcánál
Tranzakció típusa:Eladó
Ingatlan típusa:Családi ház
Vételár:29.900.000 HUF
Lakóterület:53 m2
Szobák száma:1 + ½
Épület szintjei:1 szintes
Tetőtéri:nem
Lift:nincs
Azonosító (ID):1230
Részletes információk:
Állapot:
Közepes állapotú

Szerkezet:
Tégla

Fűtés:
Cirkó fűtés

Komfort:
Összkomfort

Parkolás:
Udvaron

Tömegközlekedés:
Jó: Busz

Infrastruktúra
500m-en belül:

Iskola, Élelmiszerbolt, Játszótér, Zöld park

Leírás:
Csendes kertvárosi zöldövezeti környezetben eladó egy nagyon hangulatos, alacsony rezsiköltségű kis családi ház saját, kb. 150 m2-es kertrésszel és egy kerti gépkocsi beállóval.

Az ingatlan teljes összközművel ellátott, víz, gáz, csatorna és villamos hálózati ellátás és egyedi fogyasztásmérés megoldott, T-COM és UPC internet szolgáltatás elérhető.

A kb. 53 m2 alapterületű nappali + hálószobás ház önálló konyhával, étkezővel és külön fürdőszobával rendelkezik, tetőtere jelenleg nem beépített.

A családi ház több hálószobás kialakításra is lehetőséget nyújt, gyönyörű zöld kertrésze virágok nevelésére, gyümölcsök termesztésére, kerti sütésre és gyermekek zárt és biztonságos játszóterére is kiválóan alkalmas.

A ház kb. 40-50 éve épült és kb. 15-20 évvel ezelött került részleges felújításra. Jelenleg fafödémes tetőszerkezettel és cseréptetővel rendelkezik. Az ingatlan teljesen lakható, összkomfortos és beköltözhető állapotú, azonban tatarozáshoz, csinosításhoz természetesen kisebb vagy átalakítási igény esetén azon nagyobb felújítási munka is elvégezhető.

Az ingatlan fűtését és melegvíz ellátását radiátoros gázcirkó fűtési rendszer biztosítja, korábbi havi gázátalánya kb. 20.000,-HUF/hónap volt, amely a fűtés és melegvíz használatot tekintve alacsonynak mondható.

Ezen a területen jelenleg ingatlanadó nincsen, a szemétszállítás havi díja jelenleg 2.990,-HUF/hónap, amelybe a szelektív hulladék gyűjtése és elszállítása is beletartozik.

A kis családi ház mérete kb. 7,2 x 7,4 M, amelyhez további száraz kerti tároló melléképületek és kisebb pince, illetve veremhelyiség tartozik, amely bicikli, kerti szerszámok, befőttek, zöldség, gyümölcs tárolására tökéletesen megfelelnek.

A ingatlan tehermentes és megállapodás esetén viszonylag gyorsan beköltözhető. Az ingatlan irányára 33 M HUF, amely komoly vételi szándék esetén tárgyalható.
További képek az ingatlanról:
Kérdésével forduljon hozzám
bizalommal


BEL-BUDA INGATLAN
1111 Budapest, Budafoki út 16.

Telefon:
06-30/448-55-12
Visszahívás kérése:

Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:
Kérdés, megjegyzés:
Vissza a kereséshez


Gyorskereső
ID:
Ár: -tól -ig
m2: -tól -ig
Hol:
Típus:
EladóKiadóAlbérlet

elado lakas buda
elado_lakas_buda
eladó lakás Buda
eladó lakás Buda
eladó lakás Buda
eladó lakás Buda
eladó_lakás_budapest
eladó lakás buda
elado lakas buda